top of page
  • Writer's pictureVeb-portal Istočni biser

Počeo 13. međunarodni konkurs za manga radove


Japanska Ambasada u Republici Srbiji obaveštava sve zainteresovane da je otvoren Trinaesti međunarodni konkurs za manga radove koji će trajati od 8. aprila do 14. juna 2019. godine.

Ovaj međunarodni konkurs osnovan je u maju 2007. godine na inicijativu tadašnjeg ministra spoljnih poslova, g. Taroa Asa, sa ciljem da se nagrade najbolji manga autori i da se na taj način doprinese popularizaciji manga kulture širom sveta. Dobitnici nagrada biće pozvani u Japan od strane Japanske fondacije da prisustvuju ceremoniji dodele nagrada u Tokiju najverovatnije tokom februara 2020. godine. Tokom desetodnevnog boravka u Japanu moći će da razmene iskustva i mišljenja sa nekim od najboljih manga autora, ali i da posete neke od najeminentnijih izdavačkih kuća i najbitnijih lokaliteta u Japanu.


Aplikacije se mogu slati na sledeće adrese:

ODELJENJU ZA KULTURU I MEDIJE JAPANSKE AMBASADE U REPUBLICI SRBIJI sa naznakom „Aplikacija za Trinaesti međunarodni konkurs za manga radove“ (Ul. Trešnjinog cveta 13, 11070 Novi Beograd)


DIREKTNO – TRINAESTI MEĐUNARODNI KONKURS ZA MANGA RADOVE: MBE193 The Thirteenth Japan International MANGA Award Executive CommitteeShinjuku Oak Tower 2F, 6-8-1 Nishi-shinjuku, Shinjuku-ku, Tokyo, JAPANPostcode:163-6002


Napomena: Ako Aplikaciju dostavljate Ambasadi Japana, zbog slanja u Japan, obavezno je morate dostaviti najkasnije do 05. juna 2019. Godine. Ako aplikaciju šaljete sami direktno na adresu Trinaestog međunarodnog konkursa, onda aplikacija mora da bude u Japanu najkasnije do 14. juna 2019. godine.


DETALJNE INFORMACIJE O USLOVIMA KONKURSA I APLIKACIJU MOŽETE PREUZETI OVDE

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
bottom of page